top of page

Van de organisatoren van het Dutch Burlesque Festival:

Teatro Oh LaLa algemeen.jpg

Welkom bij Teatro Oh LaLa, de intiemste burlesqueshow van Utrecht! In een klein theatertje aan de Utrechtse grachten zie je speelse, schalkse en sexy burlesque-optredens waarin glitter en glamour, circus en komedie, striptease en drag samenkomen.


Kom in je afgedragen spijkerbroek of een spectaculaire galajurk naar Teatro en bewonder burlesque-artiesten in alle vormen en maten voor een feestelijke en vrolijke viering van de sensualiteit! De avond start om 20.30 en heeft twee showblokken met ieder vier acts, en een verrassend randprogramma. Vanaf 22.30 gaan de stoelen aan de kant en kan je de hele avond blijven dansen. Locatie: Teatro Utrecht, Oudegracht 148. 

Teatro Oh LaLa algemeen.jpg

SHOWTIME

SHOWTIME

De tweede editie van Teatro Oh LaLa: zaterdag 10 juni 2023

Deuren open: 19:30

Start show: 20:30

Tickets: €20 (+ service) 

Locatie: TEATRO

Oudegracht 148, 3511 AZ Utrecht

Host: Miss Cherry Poppins

DJ: DJ Dab

Stagekitten: Maggie LeRoux

Line up:

  • Ding Dong Dolores

  • Bustie La Tish

  • Raluna Mystic

  • Violet Moonshine

Officieel logo DBF_logo v2.png

Als je burlesque leuk vindt, kijk dan ook eens op de site van het Dutch Burlesque Festival
Op 29 en 30 september 2023 komen artiesten uit de hele wereld naar Utrecht om spetterende shows en workshops te geven. Er zijn nog een laatste paar Early bird tickets te bemachtigen. 
De line-up van het festival wordt binnenkort bekend gemaakt.

Showtime

DE ARTIESTEN 

DE ARTIESTEN

image0.jpeg

Ding Dong Dolores is onze favoriete bad-ass Belgische burlesque baas. Haar acts zijn altijd origineel, sexy, humoristisch, charmant en zeer vermakelijk!

Rinse Fokkema_edited.jpg

Bustie La Tish is not your average showgirl!
Body positive burlesque danseres, MC en producent. "Bubbly, sparkly, exuberant & rubenesque!"

2023-02-08_Judy_Cabaret_367_PT_edited.jpg

Raluna Mystic heeft een passie voor dansen, performen en entertainen. Met haar mysterieuze oogopslag zal ze je direct betoveren.

Violet Moonshine cappuchino - photo Zora Jurenkova.jpg

Violet Moonshine is gek op spectaculaire props en verassende kostuums. Naast burlesque artiest is ze een van de producenten van TEATRO Oh LaLa 

Cherry poppins 2.jpeg

De show wordt gepresenteerd door Cherry Poppins: een echt theaterdier. Een  performer met expressieve lipsyncs en een scherpe tong. Camp, talent en een glimlach waar je van smelt.

Dab.jpg

Waar heeft DJ Dab niet gestaan om de beste plaatjes te draaien? Van Lowlands tot Café de Stad, van de Zwarte Cross tot Ibiza, maar op 10 juni in TEATRO!

Maggie Leroux by Dancingstreetbullet.jpg

International Burlesque Showgirl en Nederlands bekendste stagekitten Maggie Leroux zorgt ervoor dat de show vlekkeloos verloopt.

2023-01-19_edited.jpg

Violet Moonshine & Zizi Zinnona komen beiden uit Utrecht en behoren tot de top van burlesque in Nederland. Ze treden in heel Europa op en organiseren ook het Dutch Burlesque Festival.

De artiesten
Tickets

TICKETS

TICKETS

bottom of page